Praktische informatie

Kosten

Wij bieden een scherp tarief, omdat wij geen commerciele instelling zijn en verbonden zijn aan Samen Veilig Midden-Nederland. U betaalt de kosten die wij maken om de training, voorlichting of workshop te verzorgen. Wanneer wij werken met een trainingsacteur dan betaalt u de kosten die zij hiervoor bij ons in rekening brengen. Wij rekenen geen reiskosten en geen BTW.

Accreditatie

De volgende trainingen geven accredatiepunten vanuit het SKJ-register en het Registerplein:

Daarnaast vragen wij samen met opdrachtgevers accreditatiepunten aan voor een maatwerktraining of bij een speciaal beroepsregister.

Trainingslocatie

Wij verzorgen de training graag op een locatie van uw keuze, bijvoorbeeld uw eigen locatie. Desgewenst kunt u ook gebruikmaken van onze eigen trainingslocatie bij het Expertisecentrum in Utrecht. Wij beschikken over goed gefaciliteerde, mooie ruimtes die bovendien uitstekend bereikbaar zijn per openbaar vervoer (naast Station Utrecht Overvecht).

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers voor een training bedraagt minimaal 8 en maximaal 12. Voor een voorlichting bedraagt dit minimaal 12 en maximaal 25 deelnemers. Bij een presentatie of workshop of ander product op maat stellen we het aantal deelnemers in overleg vast.