Waar ben je naar op zoek?

Veranderagenda Samen Veilig Midden-Nederland

De afgelopen periode hebben wij als Samen Veilig Midden-Nederland in soms pittige bewoordingen te horen gekregen dat het anders moet. Met name als het gaat over transparantie en defensief reageren op kritiek van buiten.

Daarom gaan we de komende tijd extra investeren in het versterken van vertrouwen. Wij willen een organisatie zijn die midden in de samenleving staat. We schreven er onlangs al een blog over.

Inmiddels hebben we een volgende stap gezet en zijn de gewenste acties in een veranderagenda gezet. In deze veranderagenda staan drie hoofddoelen. Het versterken vertrouwen van cliënten, het blijvend bouwen aan het vertrouwen van burgers en partnership met ketenpartners en opdrachtgevers én het verstevigen van het lerend vermogen van de organisatie.

De hoofddoelen zijn uitgewerkt in concrete acties. Deze acties zijn niet in beton gegoten, onze veranderagenda is een levend document. Het is voor ons de start om snel mee aan het werk te gaan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de veranderagenda dan kunt u die mailen naar veranderagenda@samen-veilig.nl.

Graag houden we u op de hoogte van onze vorderingen. U kunt deze onder meer lezen in onze nieuwsbrief. Wilt u deze voortaan ontvangen? Klik dan hier

Tanno Klijn en Paul Janssen
Raad van Bestuur Samen Veilig Midden Nederland