Waar ben je naar op zoek?

Ga jij de uitdaging aan?

Op 16 september 2019 start Samen Veilig Midden-Nederland met het Young Professionals programma. Ben jij die bijna afgestudeerde HBO-student die graag zijn steentje bijdraagt aan een veilig thuis voor iedereen? Dan zoeken wij jou!

Binnen het Young Professionals programma krijg je een jaar de tijd om jezelf te ontwikkelen tot een allround professional van Samen Veilig Midden-Nederland. In dat jaar is er veel ruimte voor het ontwikkelen van die vaardigheden en kennis die nodig zijn voor dit mooie en intensieve werk. Wij bieden jou een jaarcontract van 32 uur, een interne opleiding tot medewerker SAVE of Veilig Thuis en intervisie en coaching.

Afwisselend en uitdagend werk
Het werk is afwisselend. Naast het geven van advies en consult aan ouders, kinderen en lokale professionals, speel je ook een belangrijke rol bij interventies. Je onderzoekt meldingen, beoordeelt de veiligheid en voert maatregelen uit.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV met een korte motivatie voor 18 juni 2019 naar hrmrecruitment@samen-veilig.nl.

Meer informatie over het Young Professionals programma kun je lezen in bijgaande folder. Voor vragen kun je contact opnemen met Ella van Dorth via 06 86803597.