Waar ben je naar op zoek?

Zo blijven wij in contact tijdens de lockdown

De overheid heeft nog altijd grote zorgen over het hoge aantal coronabesmettingen. Daarom is sinds 15 december jl. een lockdown van kracht en zijn de verschillende maatregelen aangescherpt. Sommige van die maatregelen raken de manier waarop wij ons werk kunnen doen en raken daarmee ook u. Als het over veiligheid gaat, nemen wij geen enkel risico. Hier leest u hoe wij tijdens de lockdown te werk gaan en contact houden.

Voorop staat dat we zoveel mogelijk ons werk willen blijven doen. Tegelijkertijd moeten we steeds opnieuw zorgvuldig afwegen hoe wij er samen voor zorgen dat de niemand een risico loopt. Daarom gelden er op onze locaties een aantal voorzorgsmaatregelen:

 • Waar mogelijk hebben wij bij voorkeur digitaal contact met onze cliënten.
 • U kunt alleen op onze locaties terecht als u een afspraak heeft met een medewerker.
 • Heeft u een afspraak, maar heeft u verkoudheids- of corona-gerelateerde klachten?
  Bel de afspraak  af en maak een nieuwe afspraak op een later moment.
 • Wij vragen desondanks ook bij binnenkomst aan u of er gezondheidsklachten zijn of waren, in het gezin of in uw nabijheid.
 • Op onze kantoren gelden de volgende regels:We houden overal 1,5 meter afstand
  • We desinfecteren onze handen bij binnenkomst
  • We maken zo min mogelijk gebruik van de liften (max. 2 personen)
  • In de openbare ruimten (gangen, trappenhuis, liften, wachtruimten, toilet) draagt iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje
  • In de spreekkamer mag het mondkapje af.

Tijdens huisbezoek
Komen we op huisbezoek, dan vragen we vooraf ook aan u of er gezondheidsklachten zijn of waren, in het gezin of in uw nabijheid.

Onze medewerkers maken een inschatting of ze wel of niet met beschermende kleding op huisbezoek komen. Maar, als u dat wenst, kunt u onze medewerkers altijd verzoeken om in ieder geval beschermende kleding te dragen. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt.

Voor vragen of advies, neemt u dan contact op met uw vaste medewerker SAVE.

Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut leest u meer over wat de coronamaatregelen betekenen en hoe daar mee om te gaan. U vindt hier allerhande informatie en tips voor kinderen, ouders en professionals.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.