Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Ga jij de uitdaging aan?

Nieuws 6 juni 2019 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Op 16 september 2019 start Samen Veilig Midden-Nederland met het Young Professionals programma. Ben jij die bijna afgestudeerde HBO-student die graag zijn steentje bijdraagt aan een veilig thuis voor iedereen? Dan zoeken wij jou!

Binnen het Young Professionals programma krijg je een jaar de tijd om jezelf te ontwikkelen tot een allround professional van Samen Veilig Midden-Nederland. In dat jaar is er veel ruimte voor het ontwikkelen van die vaardigheden en kennis die nodig zijn voor dit mooie en intensieve werk. Wij bieden jou een jaarcontract van 32 uur, een interne opleiding tot medewerker SAVE of Veilig Thuis en intervisie en coaching.

Afwisselend en uitdagend werk
Het werk is afwisselend. Naast het geven van advies en consult aan ouders, kinderen en lokale professionals, speel je ook een belangrijke rol bij interventies. Je onderzoekt meldingen, beoordeelt de veiligheid en voert maatregelen uit.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV met een korte motivatie voor 18 juni 2019 naar hrmrecruitment@samen-veilig.nl.

Meer informatie over het Young Professionals programma kun je lezen in bijgaande folder. Voor vragen kun je contact opnemen met Ella van Dorth via 06 86803597.