Waar ben je naar op zoek?

SAVE als nieuwe naam

Vanaf 1 april draagt de gecertificeerde instelling van Samen Veilig Midden-Nederland de naam SAVE. De stichting Samen Veilig Midden-Nederland bestaat uit SAVE en Veilig Thuis Utrecht. Om het onderscheid tussen de taken van de gecertificeerde instelling en Veilig Thuis Utrecht voor cliënten en ketenpartners te verbeteren, heeft de gecertificeerde instelling de naam SAVE gekregen.

Samen Veilig Midden-Nederland is de stichting waar beide organisatieonderdelen onder vallen. Het Servicecentrum werkt zowel voor SAVE als Veilig Thuis Utrecht. Onder het Servicecentrum vallen onder meer de afdelingen HRM, Financiën, Juridische Zaken en Communicatie als ook het Expertisecentrum dat onder andere trainingen en workshops geeft aan professionals.

SAVE
SAVE is verantwoordelijk voor de taken van de gecertificeerde instelling en voert deze uit voor alle gemeenten in de provincies Utrecht en Flevoland. De medewerkers SAVE – die nu al in SAVE-teams werken – zullen zich extern presenteren als werkend bij SAVE. Zie ook www.samen-veilig.nl.

Veilig Thuis Utrecht
Veilig Thuis Utrecht is een van de 26 regionale Veilig Thuis organisaties en heeft als werkterrein de provincie Utrecht. De website is en blijft www.veiligthuisutrecht.nl.