Waar ben je naar op zoek?

Trainingen & deskundigheidsbevordering

Iedere professional is goed in staat om in gesprek te gaan met kinderen en volwassenen over positieve ontwikkelingen. Lastiger wordt het als u in gesprek wilt om zorgelijke signalen te bespreken. Dan merkt u dat bijvoorbeeld ouders zich geen zorgen (lijken te) maken. Of dat zij zich afvragen waar u zich mee bemoeit. Het kan ook zijn dat ouders de zorgen wel met u willen bespreken, maar dat u niet weet hoe u kunt helpen.

Ons aanbod vergroot uw kennis en versterkt uw beroepshouding zodat u als professional steviger in uw schoenen staat. Vanzelfsprekend oefent u ook uw vaardigheden met behulp van eigen casuïstiek. Onze werkwijze is gericht op het versterken van uw professionele mogelijkheden én op de inzet van de eigen mogelijkheden van cliënten.

Maatwerk voor u

Met behulp van een uitgebreide intake sluit ons aanbod goed aan op de wensen en het werk van deelnemers. Casuïstiek uit de eigen beroepspraktijk is onderdeel van het deskundigheidsaanbod. Ons aanbod is op maat en bestaat uit verschillende werkvormen, waar eventueel combinaties in gemaakt kunnen worden. Trainingen worden op zowel mbo- als hbo-niveau aangeboden. Wij bieden advies en consult, informatiebijeenkomsten, e-learnings, themabijeenkomsten, lezingen, workshops, inspiratiebijeenkomsten, trainingen en opleidingen. Ook kunnen wij met u samenwerken bij het organiseren van congressen, seminars en symposia.

Het deskundigheidsaanbod is geaccrediteerd en het Expertisecentrum heeft CEDEO-erkenning.

Deelnamebewijs en accreditatie

Iedere training wordt na goed gevolg afgesloten met een deelnamecertificaat. Om de aan een training toegekende accreditatiepunten te behalen, is het noodzakelijk dat de training volledig en met 100% deelnametijd wordt afgerond.

Tarieven

Wij hanteren een (gemiddeld) tarief van € 175,- per uur exclusief reiskosten (prijspeil 2021). Genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en alle benodigde materialen.

  • Dagdeel: het tarief voor een dagdeel bedraagt € 600.
  • Trainingsacteur: voor een select aantal trainingen wordt een trainingsacteur ingehuurd. Het tarief hiervoor bedraagt € 350,- per training.
  • Trainingsruimte: het is mogelijk om een trainingsruimte bij ons te huren. Het tarief hiervoor bedraagt € 100,- per dagdeel.

Folder Expertisecentrum:

Expertisecentrum: Deskundigheidsbevordering op maat ↓ Download als pdf