Waar ben je naar op zoek?

Schriftelijk melden (provincie Flevoland)

Professionals kunnen zorgen over een inwoner van de provincie Flevoland ook schriftelijk melden. U kunt dit doen middels het meldingsformulier.
Mochten wij na ontvangst van uw melding vragen hebben, of er ontbreken gegevens op het formulier, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

In behandeling nemen van de melding

De schriftelijke meldingen m.b.t. een inwoner van de provincie Flevoland worden in behandeling genomen door Samen Veiligheid Midden-Nederland.
Het SAVE-team van Samen Veilig beoordeelt of de melding in onderzoek genomen wordt door een SAVE-team of door Veilig Thuis Flevoland. Over de uitkomst van deze beoordeling wordt u als melder geïnformeerd. Er wordt contact met u opgenomen bij de start van het onderzoek.

Informatie aan betrokkenen

Alle informatie op het meldingsformulier is open en ter inzage voor ouders en kinderen (van 12 jaar en ouder). Ons uitgangspunt is om, waar mogelijk, zoveel mogelijk openheid te bieden aan het gezin over wie u de zorgen gemeld heeft. Daarbij vertellen wij ook welke zorgen bij ons gemeld zijn. De beschrijving van de melding wordt opgenomen in het dossier.

Om die reden vragen wij u om uw zorgen met de ouders te bespreken en het gezin te informeren dat u een melding gaat doen.

Het kan zijn dat u relevante informatie heeft, maar dat u twijfelt of deze kan worden ingezien door degene die de melding betreft. In dat geval kunt u altijd met ons overleggen of deze informatie apart bijvoegen.

Insturen ingevuld formulier

  • Per mail:
    U kunt het ingevulde formulier per mail versturen naar aanmeldingsave@samen-veilig.nl.
    LET OP
    Het formulier bevat persoonsgegevens. Daarom adviseren wij u uit privacyoverwegingen om het formulier via een beveiligde (gecodeerde) route te mailen. Heeft u zelf niet de beschikking over een beveiligde mail-omgeving? Dan bevelen wij het gebruik van Zivver aan. Via de button onderaan deze pagina komt u in de  Zivver omgeving waarmee u het ingevulde formulier beveiligd kunt insturen.

 

Meldformulier:

Download hier het meldformulier: ↓ Download als docx