Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Evenementen

Jeugd Centraal: Aftermovie

Nieuws 3 november 2023 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Wij kijken terug op een geslaagde middag met waardevolle ontmoetingen, gesprekken en kennisdeling. Wil jij nog even nagenieten van deze dag? Bekijk dan hier de Aftermovie van het evenement Jeugd Centraal, dat op donderdag 28 september in Utrecht plaatsvond. Een middag vol verbinding, inspiratie en mooie verhalen. Een middag met, voor en door jongeren. De organisatie was in handen van Samen Veilig Midden-Nederland en Jeugdbescherming Overijssel.

De positieve reacties na afloop motiveren ons om het niet bij deze ene keer te laten.  Achter de schermen zijn we dan ook alweer in gesprek voor een volgende editie. Hierover volgt t.z.t. meer informatie. Voor nu kunnen we dankzij de Aftermovie, gemaakt door Stichtsgevecht media, nagenieten van een zeer geslaagd evenement.

Wil jouw organisatie deel uit maken van de volgende editie 𝗝𝗲𝘂𝗴𝗱 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗮𝗹? Laat het ons dan weten via ambassadeurs@samen-veilig.nl. De Jeugd centraal zetten doen we met elkaar!

Wij bedanken nogmaals iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze waardevolle middag.