Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Voorlichting

Voor professionals

Heb jij beroepsmatig te maken met kinderen, jongeren, ouders/verzorgers of kwetsbare volwassenen? En heb je regelmatig te maken met Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Wij bieden algemene informatie op maat over ons werk en onze diensten.

Wanneer er zorgen over de veiligheid binnen een gezin of in de huiselijke sfeer ontstaan, kun je als professional vragen hebben: wanneer is een situatie urgent? Met wie moet ik dan contact opnemen? Wat gaat er dan gebeuren? Wat mag ik verwachten van een medewerker van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Hoe verloopt de samenwerking?

Wij beantwoorden deze vragen in onze voorlichtingsbijeenkomsten. Die zijn bedoeld voor iedereen die in ons werkgebied beroepsmatig te maken heeft met kinderen, jongeren, ouders/verzorgers of kwetsbare volwassenen.

Iedereen die vragen heeft over onze organisatie en ons werk, kan gebruik maken van de Voorlichtingspool. Wil je meer weten over ons werk of onze organisatie? Of heb je een algemene vraag?

Onderaan deze pagina kun je voorlichting aanvragen.

Voorlichtingsbijeenkomst

Onze voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op vragen over het werk van Veilig Thuis Utrecht en/of SAVE Jeugdbescherming. Deze informatie wordt op maat gemaakt. Vooraf leg je je vragen aan ons voor. Wij zorgen dan dat jouw vragen tijdens de voorlichtingssessie worden beantwoord. Onze voorlichtingen zijn altijd gratis, vinden plaats op de locatie van de klant en duren tussen de 1 en 1,5 uur.

Meer weten over beide onze diensten?

Zowel Veilig Thuis Utrecht als SAVE Jeugdbescherming zijn onderdeel van Samen Veilig Midden-Nederland. Onze voorlichters werken dan ook voor Samen Veilig Midden-Nederland. Zij kennen het werk vanuit de praktijk. Wil je een compleet beeld krijgen van onze organisatie en onze diensten? Dan kunnen zij hun kennis over de verschillende aspecten van ons werk bundelen.

Training & workshops

Naast voorlichtingsactiviteiten zorgt onze organisatie ook voor deskundigheidsbevordering in de vorm van trainingen en workshops voor professionals.

Ben je hiernaar op zoek? Bekijk dan het aanbod van het Expertisecentrum.

Vraag nu een voorlichting aan!

Mail ons

Voorlichting aanvragen of vragen over de mogelijkheden?

Mail ons. Wij nemen contact met je op om je vragen en wensen te bespreken. Samen stellen we dan een voorlichtingsaanbod op maat samen.

voorlichting@samen-veilig.nl