Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Samen doen wat helpt

Dat is onze missie & visie

 

Samen doen wat helpt is de bedoeling. Samen houdt in: mét de cliënten, hun familie en netwerk, mét onze medewerkers en mét andere betrokkenen in de keten. Wat helpt? Dat wat betrokkenen nodig hebben om de veiligheid te herstellen en ontwikkeling weer mogelijk te maken. Het doel? Een veilige thuissituatie.

Hier staan wij voor

Samen Veilig Midden-Nederland staat voor een veilig thuis voor iedereen. Is de veiligheid in het geding? Dan sluiten wij vanuit onze expertise aan bij hulpverlening die al betrokken is. Samen met betrokkenen werken wij aan een duurzaam herstel van de veiligheid in de thuissituatie.

Wij zijn er om betrokkenen te helpen. Onze medewerkers hebben oog en oor voor de leefwereld van alle betrokkenen. Samen met hen en de belangrijke mensen en hulpverlening om hen heen werken we aan een oplossing om de veiligheid thuis te herstellen. ‘Samen’ en ’veiligheid’ staan centraal. Veiligheid herstellen kunnen we immers niet alleen. We hebben elkaar nodig. Iedereen brengt zijn of haar eigen vaardigheden en unieke ervaring mee. Zowel de cliënt als de professional. Samen werken we aan hetzelfde doel: een veilige thuis voor alle betrokkenen.

 

Onze beweging in 2023
Vanuit expertise Samen doen wat helpt

Ook in 2023 hebben wij gewerkt aan verbinden en verbeteren. Lees verder.

* Met ‘wij’ bedoelen wij Samen Veilig Midden-Nederland de organisatie en haar medewerkers