Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Nieuwe leden Raad van Toezicht Samen Veilig Midden-Nederland

Nieuws 18 juni 2019 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Mohamed Sini en Dirk Jan van der Zeep zijn aangetreden als leden van de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland. Zij volgen Arjan Deutekom en Ben Spelbos op die wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn per 1 juli 2019 aftreden.

Voorzitter Raad van Toezicht, Mariëlle Rompa: “Wij zijn heel blij met de komst van deze twee nieuwe leden. Met hun aantreden continueren we financiële expertise en beschikken wij over strategische politiek bestuurlijke deskundigheid, ook op het gebied van diversiteit. Dat vind ik een zeer waardevolle aanvulling; beleid en bestuur moeten goed aansluiten op de dagelijkse praktijk en cliënten van Samen Veilig Midden-Nederland zijn van alle leeftijden en achtergronden.”

Mohamed Sini was tot voor kort lid van de Eerste Kamer voor de PvdA, was gemeenteraadslid in Utrecht, heeft onder meer gewerkt aan diversiteitsbeleid voor de Nationale Politie en was directeur grotestedenbeleid bij ROC Midden-Nederland. Daarnaast heeft hij ruime bestuurlijke ervaring opgedaan onder meer in de Raad van Toezicht van Youké.

Dirk Jan van der Zeep is voorzitter Raad van Bestuur bij stichting Portaal waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de realisatie van gemengde woonvormen en de profilering van de organisatie. In eerdere functies was hij financieel directeur en programmamanager bij ING en heeft hij diverse audit en control functies gehad in de publieke en private sector.

Hiermee ziet de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland er als volgt uit:

  • M. (Mariëlle) E. Rompa (voorzitter)
  • M.(Mieke) L. Bot (lid)
  • A. (Anneke) Menger (lid)
  • M. (Mohamed) Sini (lid)
  • D.J. (Dirk Jan) van der Zeep (lid)

De Raad van Toezicht ziet toe op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken binnen Samen Veilig Midden-Nederland.