Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Samen doen wat helpt & toekomstscenario jeugdbescherming

2023: vanuit expertise Samen doen wat helpt

Nieuws 23 februari 2024 Reading Time: < 1 minuutleestijd

In 2023 hebben we met toewijding voortgebouwd op onze beweging Samen doen wat helpt. Met deze beweging werken we samen met cliënten en professionals aan een betere (jeugd)beschermingsketen. Waar in voorgaande jaren de nadruk lag op het ‘hoe’ en ‘doen’, hebben we in 2023 onze koers verlegd naar het ‘kunnen’; een omgeving creëren waarin medewerkers en cliënten ook echt kunnen doen wat helpt.

Verken de ontwikkelingen
De inspanningen en resultaten van het afgelopen jaar hebben we samengebracht in een vernieuwde terug- en vooruitbliksegment op deze website: onze-beweging-in-2023.

We nodigen je niet alleen uit om geïnformeerd te worden, maar ook om geïnspireerd te raken en actie te ondernemen. Samen doen wat helpt gaat evenzeer over samenwerken, elkaar weten te vinden en samen kijken naar wat helpt.

Contact
Feedback en ideeën voor verbetering zijn van harte welkom. Laat ons weten wat je denkt via communicatie@samen-veilig.nl.