Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Studie & onderzoek

Je kunt een eigen onderzoek uitvoeren bij Samen Veilig Midden-Nederland of bij één van onze diensten, Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming. Dat kan een onderzoek zijn in het kader van (het afronden van) je studie. Ook (onderzoeks)instellingen kunnen een eigen onderzoek bij ons uitvoeren. Soms bieden wij ook onderzoeksonderwerpen aan waar je naar kunt solliciteren. Deze staan hier dan vermeld.

Openstaande onderzoeksonderwerpen

Samen Veilig Midden-Nederland heeft op dit moment zelf geen onderzoeksonderwerpen beschikbaar!

Aanvragen eigen onderzoek

Wil jij een eigen onderzoek uitvoeren bij Samen Veilig Midden-Nederland, Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Vul dan het contactformulier* onderaan deze pagina volledig in en stuur het in.

* De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden niet opgeslagen en niet bewaard in een database.

Wat gebeurt er na verzending van je aanvraag?

Een commissie beoordeelt je aanvraag op onder meer de relevantie van het onderwerp voor de praktijk van Samen Veilig Midden-Nederland of van één van onze diensten. Belangrijk daarbij is of de te verwachten uitkomsten van het onderzoek van meerwaarde zijn voor cliënten en/of medewerkers van onze organisatie.

We streven ernaar je binnen 4 weken na je aanvraag te berichten of je je onderzoek kunt uitvoeren binnen Samen Veilig Midden-Nederland, Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming.

Let op: we krijgen met regelmaat meer aanvragen voor het doen van onderzoek dan onze capaciteit voor het begeleiden ervan mogelijk maakt. Mede om die reden wijzen we soms een aanvraag af.

green dots header

Contact

Heb je vragen? Stuur je vraag dan per e-mail naar: