Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

SAVE als nieuwe naam

Nieuws 29 maart 2019 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Vanaf 1 april draagt de gecertificeerde instelling van Samen Veilig Midden-Nederland de naam SAVE. De stichting Samen Veilig Midden-Nederland bestaat uit SAVE en Veilig Thuis Utrecht. Om het onderscheid tussen de taken van de gecertificeerde instelling en Veilig Thuis Utrecht voor cliënten en ketenpartners te verbeteren, heeft de gecertificeerde instelling de naam SAVE gekregen.

Samen Veilig Midden-Nederland is de stichting waar beide organisatieonderdelen onder vallen. Het Servicecentrum werkt zowel voor SAVE als Veilig Thuis Utrecht. Onder het Servicecentrum vallen onder meer de afdelingen HRM, Financiën, Juridische Zaken en Communicatie als ook het Expertisecentrum dat onder andere trainingen en workshops geeft aan professionals.

SAVE
SAVE is verantwoordelijk voor de taken van de gecertificeerde instelling en voert deze uit voor alle gemeenten in de provincies Utrecht en Flevoland. De medewerkers SAVE – die nu al in SAVE-teams werken – zullen zich extern presenteren als werkend bij SAVE. Zie ook www.samen-veilig.nl.

Veilig Thuis Utrecht
Veilig Thuis Utrecht is een van de 26 regionale Veilig Thuis organisaties en heeft als werkterrein de provincie Utrecht. De website is en blijft www.veiligthuisutrecht.nl.