Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Update dicht datalek Samen Veilig Midden-Nederland

Nieuws 16 april 2019 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Op woensdag 10 april heeft RTL Nieuws melding gemaakt van een datalek bij Samen Veilig Midden-Nederland. Dit lek is gelijk door Samen Veilig Midden-Nederland gedicht. Dat betekent dat er geen gegevens van cliënten meer in handen van derden zijn. Ook liggen er geen gegevens van cliënten op straat.

Op dit moment onderzoeken we van welke cliënten gegevens onderdeel waren van het datalek. Dat weten we namelijk op dit moment nog niet. Verschillende media hebben gesuggereerd dat cliëntgegevens ‘op straat’ hebben gelegen en voor iedereen inzichtelijk waren. Dat is nooit het geval geweest. De gelekte informatie is alleen in handen geweest van een derde partij (de zgn. ‘klokkenluiders’ die RTL Nieuws hebben benaderd). Zij en RTL Nieuws hebben de gegevens inmiddels gewist.

Via deze website informeert Samen Veilig Midden-Nederland u  zoveel als mogelijk over de actuele stand van zaken met betrekking tot het datalek. U vindt hier ook antwoord op veelgestelde vragen.
Bent of was u cliënt bij Samen Veilig Midden-Nederland en heeft u vragen naar aanleiding van het datalek? Dan kunt u contact opnemen met Samen Veilig Midden-Nederland via informatieveiligheid@samen-veilig.nl.