Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Samen doen wat helpt & toekomstscenario jeugdbescherming

[PODCAST] Kevin op Koers: Krijnie Schotel

Nieuws 29 april 2021 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Na een turbulente periode presenteert Samen Veilig Midden-Nederland in het voorjaar van 2019 een Veranderagenda. Een ambitieus plan om als lerende organisatie het vertrouwen van cliënten en opdrachtgevers te herstellen. In 2021 vormt de Veranderagenda de basis van een nieuwe koers: Samen op weg naar een duurzaam cliëntgerichte en lerende organisatie; samen veilig.

Bij haar komst in maart 2020 ziet de nieuwe bestuursvoorzitter Krijnie Schotel, dat Samen Veilig Midden-Nederland hard werkt aan veranderingen en soms vastloopt in de beste bedoelingen. Ze verkent met collega-bestuurder Paul Janssen welk pad de organisatie zou moeten inslaan om de gewenste veranderingen effectief en passend tot stand te brengen. Ze komen tot een nieuwe koers.

In gesprek met Kevin Scholte legt Krijnie het Koersprogramma Samen op weg naar een duurzaam cliëntgerichte en lerende organisatie; samen veilig uit. We zijn op koers om samen met het netwerk rondom onze cliënten, samen met onze medewerkers en met andere hulpverlenende instanties te werken aan herstel van veiligheid.

Team Communicatie

Podcast op Soundcloud:

Video-interview op YouTube: