Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Samen doen wat helpt & toekomstscenario jeugdbescherming

Veranderagenda Samen Veilig Midden-Nederland

Nieuws 23 mei 2019 Reading Time: < 1 minuutleestijd

De afgelopen periode hebben wij als Samen Veilig Midden-Nederland in soms pittige bewoordingen te horen gekregen dat het anders moet. Met name als het gaat over transparantie en defensief reageren op kritiek van buiten.

Daarom gaan we de komende tijd extra investeren in het versterken van vertrouwen. Wij willen een organisatie zijn die midden in de samenleving staat. We schreven er onlangs al een blog over.

Inmiddels hebben we een volgende stap gezet en zijn de gewenste acties in een veranderagenda gezet. In deze veranderagenda staan drie hoofddoelen. Het versterken vertrouwen van cliënten, het blijvend bouwen aan het vertrouwen van burgers en partnership met ketenpartners en opdrachtgevers én het verstevigen van het lerend vermogen van de organisatie.

De hoofddoelen zijn uitgewerkt in concrete acties. Deze acties zijn niet in beton gegoten, onze veranderagenda is een levend document. Het is voor ons de start om snel mee aan het werk te gaan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de veranderagenda dan kunt u die mailen naar veranderagenda@samen-veilig.nl.

Graag houden we u op de hoogte van onze vorderingen. U kunt deze onder meer lezen in onze nieuwsbrief. Wilt u deze voortaan ontvangen? Klik dan hier

Tanno Klijn en Paul Janssen
Raad van Bestuur Samen Veilig Midden Nederland