Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Volg ons nu ook op Instagram!

Nieuws 28 juli 2020 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Vanaf nu kun je SAVE (@save.jeugd) en Samen Veilig Midden-Nederland (@samenveilig.middennl) ook volgen op Instagram. Hier geven we een kijkje achter de schermen en plaatsen we interessante nieuwtjes uit de sociale sector.

Het is voor mensen vaak nog lastig om helder voor ogen te krijgen wat de verschillende werkzaamheden zijn van SAVE en hoe deze in de praktijk tot uiting komen. We vinden het belangrijk om hier zo transparant mogelijk in te zijn. Daarom willen we graag meer aan je ‘laten zien’ en daar is Instagram uiteraard hét perfecte platform voor!

Ben je nieuwsgierig naar wat we nou precies doen en wil je ook graag op de hoogte blijven van alle interessante nieuwtjes uit de sector? Volg ons dan via: https://instagram.com/save.jeugd/ en https://instagram.com/samenveilig.middennl/.