Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Werkbezoek adviseur Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima

Nieuws 29 januari 2018 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Op woensdag 24 januari jl. bracht Pien Zaaijer, adviseur Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, een werkbezoek aan Samen Veilig Midden-Nederland.

vlnr: medewerker lokaal team Lopik Miriam Straver, Pauline de Groot,  Janinka Methorst, Miranda Bakker, Jolanda Verheul, Pien Zaaijer, Rachel van Geffen en Floor Hazelzet

Zij wilde zich graag oriënteren op de veranderingen in de jeugdzorg, in het bijzonder waar het de veiligheid van kinderen en jongeren betreft. De medewerkers van het regiokantoor Lekstroom in Nieuwegein stonden klaar om haar te verwelkomen.

Na een toelichting op het werk van een jeugdzorgprofessional, is Pien Zaaijer aangesloten bij een casusbespreking waarbij ook het lokale team van de gemeente Lopik was aangesloten. Op deze manier heeft zij een beeld gekregen van het dagelijkse werk, hoe de samenwerking in de jeugdzorgketen is en wat situaties zijn waar een jeugdzorgprofessional mee te maken heeft.