Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Organisatie

Wisselingen samenstelling Raad van Bestuur

Nieuws 30 augustus 2023 Reading Time: < 1 minuutleestijd

Krijnie Schotel (64) heeft bij de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland aangegeven dat ze volgend jaar stopt als bestuursvoorzitter. Collega-bestuurder Paul Janssen (55) is door de Raad van Toezicht benoemd tot haar opvolger.

Bestuursvoorzitter Krijnie Schotel heeft onlangs aan de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland (SAVE Jeugdbescherming en Veilig Thuis Utrecht) laten weten, dat zij op 15 maart 2024 aan het einde van haar bestuursperiode terugtreedt. We zijn haar dankbaar voor de ontwikkelingen die de Raad van Bestuur samen met de medewerkers en het management hebben ingezet om Samen Veilig Midden-Nederland voor te bereiden op de toekomst.

De Raad van Toezicht is verheugd te melden dat zij het besluit heeft genomen, na positief advies van de ondernemingsraad en cliëntenraad, om Paul Janssen te benoemen tot voorzitter Raad van Bestuur. Hij is geïnspireerd en gemotiveerd om Krijnie als voorzitter op te volgen en is sinds april 2016 lid Raad van Bestuur van SVMN.

De afgelopen jaren heeft hij ook als bestuurslid bij Jeugdzorg Nederland brede bestuurlijke ervaring in de jeugdzorg opgebouwd. We hebben er daarom alle vertrouwen in, dat Paul de organisatie verder kan brengen in de veranderingen, waar we ons in het jeugdzorgstelsel voor geplaatst zien. Hij zet zich optimaal in voor de continuïteit van de zorg voor kinderen, jongeren, ouders en ouderen. Hij doet dat in nauwe samenwerking met zowel de medewerkers op de werkvloer, als met de professionele partners en gemeentelijke opdrachtgevers.

De komende maanden gebruiken we als Raad van Toezicht om een nieuwe bestuurder te werven voor de nu vacante positie.

Margot van der Starre
Voorzitter Raad van Toezicht
Samen Veilig Midden-Nederland