Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij ons?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van Veilig Thuis Utrecht of SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij Veilig Thuis Utrecht?

Ben je cliënt bij Veilig Thuis Utrecht, dan bel je altijd met het hoofdnummer.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Samen doen wat helpt & toekomstscenario jeugdbescherming

2022: verder bouwen aan Samen doen wat helpt

Nieuws 6 februari 2023 Reading Time: < 1 minuutleestijd

In 2022 hebben we ons voluit gericht op de verdere uitvoering van onze ambitieuze beweging Samen doen wat helpt. Waar in 2021 het ‘hoe’ centraal stond, lag in 2022 de focus op het ‘doen’. Samen met medewerkers, cliënten en ketenpartners is gekeken naar wat er nodig is om echt samen te kunnen werken aan de verbetering van de (jeugd)beschermingsketen.

Bekijk de presentatie
Onze inspanningen en resultaten van het afgelopen jaar hebben we weer gebundeld in een interactieve presentatie. Klik hier om de presentatie te bekijken (opent in een nieuw tabblad).

We hopen dat deze presentatie inspireert en aanzet tot actie. Actie om elkaar op te (blijven) zoeken, te blijven kijken naar wat helpt en vooral om het samen te blijven doen. Laat ons weten wat je ervan vindt en stuur jouw feedback en ideeën voor verbetering naar samendoenwathelpt@samen-veilig.nl.

Alvast bedankt.