Waar ben je naar op zoek?

Nieuwe leden Raad van Toezicht Samen Veilig Midden-Nederland

Mohamed Sini en Dirk Jan van der Zeep zijn aangetreden als leden van de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland. Zij volgen Arjan Deutekom en Ben Spelbos op die wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn per 1 juli 2019 aftreden.

Voorzitter Raad van Toezicht, Mariëlle Rompa: “Wij zijn heel blij met de komst van deze twee nieuwe leden. Met hun aantreden continueren we financiële expertise en beschikken wij over strategische politiek bestuurlijke deskundigheid, ook op het gebied van diversiteit. Dat vind ik een zeer waardevolle aanvulling; beleid en bestuur moeten goed aansluiten op de dagelijkse praktijk en cliënten van Samen Veilig Midden-Nederland zijn van alle leeftijden en achtergronden.”

Mohamed Sini was tot voor kort lid van de Eerste Kamer voor de PvdA, was gemeenteraadslid in Utrecht, heeft onder meer gewerkt aan diversiteitsbeleid voor de Nationale Politie en was directeur grotestedenbeleid bij ROC Midden-Nederland. Daarnaast heeft hij ruime bestuurlijke ervaring opgedaan onder meer in de Raad van Toezicht van Youké.

Dirk Jan van der Zeep is voorzitter Raad van Bestuur bij stichting Portaal waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de realisatie van gemengde woonvormen en de profilering van de organisatie. In eerdere functies was hij financieel directeur en programmamanager bij ING en heeft hij diverse audit en control functies gehad in de publieke en private sector.

Hiermee ziet de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland er als volgt uit:

  • M. (Mariëlle) E. Rompa (voorzitter)
  • M.(Mieke) L. Bot (lid)
  • A. (Anneke) Menger (lid)
  • M. (Mohamed) Sini (lid)
  • D.J. (Dirk Jan) van der Zeep (lid)

De Raad van Toezicht ziet toe op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken binnen Samen Veilig Midden-Nederland.